Skip to content

Wandelen

Buiten is zoveel te ervaren. De wind door je haren, regen in je gezicht, de zon die plots doorbreekt. Elk seizoen is de natuur weer anders, ook als je elke keer hetzelfde pad zou lopen. Het koor van de vogels, de bloesem die uitbot, de bladeren die vallen. En dan ontdek je opeens dat wat je ziet, jou iets kan leren over je leven.

Al wandelend gaan we in gesprek over je leven. Onderweg zijn we opmerkzaam op wat we zien en zoeken we verbinding met jouw leven.

We starten in stilte en als vanzelf ontstaat het gesprek, over dat wat je om je heen ziet, dat wat je tegenkomt op je levensweg en waarin je iets van God kunt ontdekken.

Praktisch:

We wandelen een kleine 1,5 uur in de omgeving van Arnhem, vanaf station Arnhem Centraal of Stadsklooster Arnhem. Na de eerste wandeling bespreken we of deze manier van geestelijke begeleiding bij je past en of we vaker wandelen.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op. We beginnen met een kennismakingswandeling waarin we jouw vraag of verlangen verkennen en verwachtingen afstemmen. Als we dit traject samen in willen gaan, maken we afspraken over inhoud, lengte, frequentie,  kosten en evaluatie van het traject.

Frisse Lucht:

Op zoek naar stiltewandelingen in een kleine groep, kijk dan eens op Frisse Lucht, wekelijkse stiltewandelingen op zaterdag van 10-11.30 in Arnhem en omgeving.

Ludovici Einaudi inspireert met zijn verhaal over wandelen en de muziek die hij vanuit zijn wandelingen gemaakt heeft.