Skip to content

Online begeleiding

Online ontmoetingen zijn geintensiveerd de afgelopen jaren. We ontdekken dat het fijn is om live af te spreken, maar dat dit niet altijd hoeft. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat ook retraites of geestelijke begeleiding online kunnen. Dat betekent dat ik ook geestelijke begeleiding geef voor mensen buiten Nederland, mijn internationale ervaring is daarin een pre. Oook als je in Nederland woont maar niet in de omgeving van Arnhem is dit een mogelijkheid. Via mail is een andere optie, zeker als je graag schrijft.

Meestal is het prettig eerst live kennis te maken en af en toe elkaar zonder scherm er tussen te zien. Tegelijk kan het voor jou praktisch zijn om via een Zoom gesprek of email geestelijke begeleiding te ontvangen. Gewoon omdat je niet in omgeving van Arnhem woont, of omdat je graag in je eigen tempo en op je eigen tijd mailt.

Schrijven kan een goede manier zijn om je geestelijke weg te beschrijven. Je ontvangt dan van mij reactie, vragen en verwerkingsmogelijkheden.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op. We beginnen met een kennismaking waarin we jouw vraag of verlangen verkennen en verwachtingen afstemmen. Als we dit traject samen in willen gaan, maken we afspraken over inhoud, lengte, frequentie,  kosten en evaluatie van het traject.