Skip to content

Een nieuwe baan!

Daar stond ik donderdagavond op het station, ik groette iemand die op het perron stond en ontdekte dat ik nog gewoon engels aan het praten was. O, ja, ik ben hier gewoon in Amsterdam waar op mijn werk, in hotels en restaurants engels en nederlands met elkaar afgewisseld wordt. Nu ga ik naar huis en kan ik weer overschakelen op nederlands. Boeiende en intensieve dagen met veel indrukken, mooie meetings van twee teams, skype gesprekken en veel inlezen. 

Ik ben aan de slag als coordinator van een nieuw te ontwikkelen Learning Network van de International Baptist Theological Study Centre (IBTS Centre). Een combi van digitaal leren en studieweken op diverse locaties. Heerlijk om iets nieuws te ontwikkelen samen met anderen, visie en ideeen te vormen en tegelijk nog alles open te zien. 

In dit blog voor IBTS Centre lees je iets meer:

New Learning Network in development