theoloog - monastiek & missie - begeleiden & lerenHier schrijf ik over mijn dagelijks ritme van leven, alledaagse spiritualiteit en zoektocht naar contemplatie. Daarin springen de woorden beschikbaar en kwetsbaar er uit, woorden die mij geraakt hebben in de Northumbria Community waar ik companion (oblaat) van ben. Vanuit beschikbaar en kwetsbaar zijn hoop ik te schrijven, kijkend vanuit verschillende kanten, de ene keer het ene perspectief, een andere keer iets wat een heel ander beeld of verhaal laat zien. Paradoxen. Zo is leven, zo is geloven.

Stadsklooster Arnhem is mijn thuis waar ik woon met Jan-Henk, zeven andere huisgenoten en een poes. Mijn twee dochters zijn intussen uitgevlogen. Als regiocoördinator Oost voor Unie en ABC kerken, verbind en begeleid ik kerken in gemeenschap-zijn in deze tijd en context. Vanuit het Baptisten Seminarium werk ik als docent en coördineer ik permanente educatie van voorgangers en training, advies en begeleiding van kerken. Ik studeer Geestelijke Begeleiding aan de PThU/Titus Brandsma Instituut.

Nieuwe en oude monastiek en contemplatie hebben mijn hart en daar deel ik graag over. Al deze verschillende aspecten van mijn leven komen in dit blog langs.

Graag ga ik onder het genot van een kop koffie met je in gesprek over een van deze thema’s.

Wil je meer over me weten? Kijk dan eens op Facebook of LinkedIn. Of luister naar dit interview bij Nog even Zondag